Το HondaJet στην κορυφή πωλήσεων της κατηγορίας του για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά

Το HondaJet στην κορυφή πωλήσεων της κατηγορίας του για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά
May 31, 2022 By Digital Technology

Η Honda Aircraft Company γιόρτασε αρκετά ορόσημα πρόσφατα, συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης του 200ου HondaJet. Ο παγκόσμιος στόλος της HondaJet ξεπέρασε επίσης τις 100.000 ώρες πτήσης τον περασμένο Ιανουάριο. Επιπλέον, η FAA βράβευσε πρόσφατα την Honda Aircraft Company με το «Diamond level AMT employer award», το υψηλότερο βραβείο στο πρόγραμμα William (Bill) O’Brien Aviation Maintenance Technician Awards, σε αναγνώριση της ικανότητας και του επαγγελματισμού των τεχνικών συντήρησης της Honda Aircraft. Από την αρχή των παραδόσεων HondaJet στους πελάτες τον Δεκέμβριο του 2015, η Honda Aircraft Company ηγήθηκε της αεροπορικής βιομηχανίας με την καινοτομία και την τεχνολογία, ενώ προσφέρει το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και υποστήριξης σε κάθε πελάτη. Το HondaJet συνεχίζει επίσης να επιδεικνύει την κορυφαία στον κλάδο αξιοπιστία του στις αποστολές.

Κατά τη διάρκεια του 2021, η Honda Aircraft Company συνέχισε την ανάπτυξη με δύο σημαντικές ανακοινώσεις: το HondaJet Elite S, που τιμήθηκε με το «Top Flight Award» ως το καλύτερο νέο επιχειρηματικό τζετ από την Aviation International News και το HondaJet 2600 Concept, την πρόταση της Honda Aircraft για την επόμενη γενιά επιχειρηματικών τζετ. Την ίδια στιγμή, η παγκόσμια παρουσία του HondaJet αυξήθηκε περαιτέρω όταν έλαβε την πιστοποίηση τύπου Ταϊλάνδης, συμπληρώνοντας έτσι σύνολο 14 χωρών με πιστοποίηση HondaJet. Το αποτύπωμα πωλήσεων και υπηρεσιών της Honda Aircraft Company εκτείνεται πλέον στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Κίνα, τη Μέση Ανατολή, την Ινδία, την Ιαπωνία και τη Ρωσία.

Το HondaJet Elite S είναι το ταχύτερο αεροπλάνο στην κατηγορία του, ενώ μπορεί να καλύψει περισσότερη απόσταση και να φθάσει υψηλότερα ύψη από άλλα αεροσκάφη της κατηγορίας του. Το HondaJet Elite S ενσωματώνει τις πολλές τεχνολογικές καινοτομίες της Honda Aircraft, συμπεριλαμβανομένης της μοναδικής διαμόρφωσης βάσης κινητήρα πάνω από το φτερό (OTWEM), μύτη και πτέρυγα φυσικής στρωτής ροής (NLF) και σύνθετη άτρακτο. Το αεροσκάφος τροφοδοτείται επίσης από τον κινητήρα GE Honda Aero HF120. Η καμπίνα HondaJet Elite S διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ιδιωτική τουαλέτα με προαιρετικό κάθισμα με ζώνη και ένα ηχοσύστημα Bongiovi, το οποίο είναι πρώτο στη βιομηχανία. Το αεροσκάφος θέτει τα πρότυπα στην ασφάλεια και την τεχνολογία διασύνδεσης ανθρώπου-μηχανής με ένα εργονομικά σχεδιασμένο πιλοτήριο και την εξαιρετικά προσαρμοσμένη σουίτα αεροηλεκτρονικών συστημάτων Garmin® G3000.

Η Honda Aircraft συνεχίζει να δεσμεύεται για τη βελτίωση της ζωής μέσω της προσωπικής κινητικότητας, ενώ ζει σε μια βιώσιμη κοινωνία. Το HondaJet Elite S παραμένει σημαντικά πιο αποδοτικό σε καύσιμα και εκπέμπει λιγότερα αέρια θερμοκηπίου από όλα τα άλλα παρόμοιας μεγέθους δικινητήρια επαγγελματικά τζετ.

error: Content is protected !!
Customer Service