Τέσσερα βραβεία σχεδίασης για τη Honda στο θεσμό Red Dot Design Awards

Τέσσερα βραβεία σχεδίασης για τη Honda στο θεσμό Red Dot Design Awards
April 11, 2022 By Digital Cars Motorcycles

Για πρώτη φορά η Honda κατακτά διακρίσεις στο θεσμό βραβείων Red Dot Design Awards σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων της. Πιο συγκεκριμένα, το HR-V e:HEV της Honda, η tourer μοτοσυκλέτα NT1100, το scooter ADV350 και η γεννήτρια EU32i απέσπασαν το καθένα από ένα Red Dot Award: «Product Design 2022». Μια διάκριση που απονέμεται μόνο σε προϊόντα που υπερέχουν στη σχεδιαστική ποιότητα και την καινοτομία.

Το Red Dot Winner Label έχει καθιερωθεί διεθνώς ως ένα από τα πιο περιζήτητα σήματα ποιότητας για την προϊοντική σχεδίαση. Τα ετήσια βραβεία απονέμονται από μία κριτική επιτροπή την οποία απαρτίζουν 50 ειδικοί από όλο τον κόσμο. Τα μέλη της επιτροπής δοκιμάζουν, αξιολογούν και μελετούν κάθε συμμετοχή, με τα κριτήρια αξιολόγησης να αναθεωρούνται και να αναπροσαρμόζονται κάθε χρόνο όπως επιτάσσουν οι τελευταίες τεχνικές, κοινωνικές, οικονομικές και οικολογικές εξελίξεις.

2021 Honda HR-V e:HEV
2021 Honda HR-V e:HEV

Το σύγχρονο στυλ του HR-V αποπνέει τη διακριτική, καλαίσθητη σχεδιαστική κατεύθυνση των υπόλοιπων, πρόσφατων μοντέλων Honda, που έχει αναγνωριστεί σε διεθνείς διαγωνισμούς τα τελευταία χρόνια. Στο διαγωνισμό Red Dot 2021, το Jazz e:HEV, το Jazz Crosstar e:HEV και το Forza 750 maxi-scooter αναδείχτηκαν νικητές στην κατηγορία Προϊοντικού Σχεδιασμού (Product Design), ενώ το Honda e εξασφάλισε το βραβείο Best of the Best την περυσινή χρονιά. Ένα βραβείο Red Dot κατέκτησε και η super sports Honda CBR1000RR-R Fireblade SP, γράφοντας ιστορία ως η πρώτη μοτοσυκλέτα της Honda που κέρδισε αυτή τη διάκριση.

Στη φάση σχεδιασμού και εξέλιξης της τελευταίας γενιάς του HR-V, οι μηχανικοί της Honda αναθεώρησαν πλήρως το δημοφιλές compact-SUV. Ως αποτέλεσμα, η νέα γενιά HR-V υιοθετεί ένα σύγχρονο coupe SUV αμάξωμα που πετυχαίνει ένα ελκυστικό συνδυασμό premium και δυναμικής σχεδίασης και εξαιρετικής αξιοποίησης χώρου. Τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό αποτυπώνεται η νέα, απέριττη, σύγχρονη σχεδιαστική φιλοσοφία της Honda που έχουμε ήδη δει στα πρόσφατα νέα μοντέλα, και η οποία επεκτείνει με επιτυχία τη φήμη της μάρκας για ποιότητα, λειτουργικότητα και πρακτικότητα.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι πρόσφατες διακρίσεις της Honda στα βραβεία Red Dot στην κατηγορία ‘Αυτοκίνητα’,  συνεχίζουν τη μακριά ιστορία επιτυχίας του προγράμματος που περιλαμβάνει το Honda S2000 (2001), το Civic (2006) και το Ευρωπαϊκό Accord Tourer (2008).

2022 HONDA NT1100
2022 HONDA NT1100

Η NT1100, που αποκαλύφθηκε τον Οκτώβριο του 2021, εισήγαγε μία νέα εποχή στις μοτοσυκλέτες τουρισμού (New Touring Era). Άνετη, ευέλικτη και, το σημαντικότερο, εξαιρετικά απολαυστική, η NT1100 βασίστηκε σχεδιαστικά στην πλούσια κληρονομιά της Honda στα μοντέλα tourer. Το ίδιο και για το βραβευμένο ADV350 ‘adventure scooter’ που έφερε μια καινοτόμα εμφάνιση στην αγορά των scooter μεσαίου κυβισμού υπό το σλόγκαν‘ New Urban Adventure’. Την γκάμα βραβευμένων προϊόντων ολοκληρώνει η γεννήτρια EU32i που κυκλοφόρησε πρόσφατα και η οποία προσφέρει άφθονη ισχύ σε ένα φιλικό προς τον καταναλωτή, έξυπνα σχεδιασμένο πακέτο.

error: Content is protected !!
Customer Service