Στους εκθεσιακούς χώρους της Galatariotis Motors η ανανεωμένη Honda CB500X

Στους εκθεσιακούς χώρους της Galatariotis Motors η ανανεωμένη Honda CB500X
March 8, 2022 By Digital Motorcycles

Η CB500X παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2013 με ένα crossover adventure στυλ στην οικογένεια των απολαυστικών δικύλινδρων μοτοσυκλετών Honda μεσαίας κατηγορίας. Μια εξαιρετικά ικανή και ευπροσάρμοστη στις επιθυμίες του ιδιοκτήτη μοτοσυκλέτα όπου η επιτυχία της βασίζεται, τόσο στον αποδοτικό δικύλινδρο κινητήρα που αποδίδει πλούσια ροπή και ισχύ από τις χαμηλές στροφές όσο και στο πλαίσιο που χαρίζει εξαιρετική οδηγική άνεση στην πόλη αλλά και στον αυτοκινητόδρομο.

 Πολυτάλαντη, κινείται άνετα σε μικρές καθημερινές διαδρομές πόλης, αλλά και στις εκδρομές του Σαββατοκύριακου. Η μεγάλη διαδρομή των αναρτήσεων εξομαλύνει τις ανωμαλίες, ενώ το φαρδύ τιμόνι και η όρθια θέση οδήγησης προσφέρουν άνεση και ορατότητα στον αναβάτη. Με άλλα λόγια, η CB500X είναι πραγματική all-rounder από κάθε άποψη.

22YM HONDA CB500X

Το 2016 έγινε η πρώτη αναβάθμιση και η CB500X απέκτησε μεγαλύτερο ρεζερβουάρ καυσίμου, αυξημένη προστασία από τον αέρα και ψηλότερη ζελατίνα, φώτα LED και άλλα. Το 2019 επεφύλασσε μία σημαντική εξέλιξη για την CB500X: πιο προηγμένο adventure στυλ, βελτιωμένες επιδόσεις του κινητήρα και αναβαθμίσεις πλαισίου εξασφάλισαν τη διατήρηση του πολυδιάστατου χαρακτήρα της, ενώ ο παράγοντας  ‘X’  ενισχύθηκε αισθητά. Από το 2020 πληροί τις προδιαγραφές EURO5.

22YM HONDA CB500X

Η εξέλιξη της συνεχίζεται και στο μοντέλο του 2022 αφού είναι μια μοτοσυκλέτα που έχει αποδείξει τη δημοτικότητά της για πάνω από μία δεκαετία. Αποκτά υψηλής ποιότητας εμπρός ανάρτηση με τη μορφή του ανεστραμμένου πιρουνιού 41 χλστ., καθώς και διπλά εμπρός δισκόφρενα, ελαφρύ ψαλίδι, επανασχεδιασμένο εμπρός τροχό και άλλες βελτιώσεις στις λεπτομέρειες, όπως ένα εντυπωσιακό νέο χρώμα. Πλέον η CB500X του 2022 διατίθεται σε χρώματα Grand Prix Red, Matt Gunpowder Black Metallic και Pearl Organic Green

Με ένα επιθετικό στυλ που υποδηλώνει ότι είναι έτοιμη για περιπέτειες στην άγρια φύση, η CB500X φέρει μεγάλα προστατευτικά ψυγείου και φέρινγκ με περισσότερες γωνίες για 3D εμφάνιση και αίσθηση, ενώ το ρεζερβουάρ καυσίμου επικαλύπτεται από τα πλαϊνά καλύμματα, σαν ένας συνεκτικός κρίκος του εμπρός και πίσω τμήματος της μοτοσυκλέτας. Ωστόσο, είναι μία μοτοσυκλέτα που εκτός από ελκυστική είναι και λειτουργική

22YM HONDA CB500X

Η διάταξη του οκταβάλβιδου, υγρόψυκτου, παράλληλου δικύλινδρου κινητήρα 471κ.εκ. της CB500X προσφέρει μία ισορροπία φυσικού μεγέθους και άμεσης, απολαυστικής ισχύος, με ζωηρό, υψηλόστροφο χαρακτήρα και συναρπαστική μέγιστη ισχύ. Είναι περισσότερο ένας κινητήρας του οποίου οι συνολικές επιδόσεις και ο χαρακτήρας ‘ξεπερνούν’ τον σχετικά μικρό κυβισμό του. Η μέγιστη ισχύς των 47,6 Ps (35kW) επιτυγχάνεται στις 8.600 σαλ., με τη ροπή των 43Nm να παράγεται στις 6.500σαλ.

H νέα CB500X βρίσκεται ήδη στους εκθεσιακούς χώρους της Galatariotis Motors.

error: Content is protected !!
Customer Service