Η σταθερή δέσμευση της HondaMotorEurope για την προστασία του περιβάλλοντος

Η σταθερή δέσμευση της HondaMotorEurope για την προστασία του περιβάλλοντος
December 23, 2022 By Digital Cars

Η Honda Motor Europe δημοσίευσε την Ευρωπαϊκή Περιβαλλοντική της Έκθεση για το 2022, μία ετήσια σύνοψη των περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών της εταιρείας στην Ευρώπη για το οικονομικό έτος από 21 Απριλίου 2021 έως 31 Μαρτίου 2022. Η δημοσίευση της Ευρωπαϊκής Περιβαλλοντικής Έκθεσης 2022 καταδεικνύει τη δέσμευση της Honda σε περιβαλλοντικές πολιτικές και πρακτικές και καλύπτει αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, μονάδες ισχύος και εξαρτήματα καθώς και πρωτοβουλίες που γίνονται στα εργοστάσια, τα σημεία πωλήσεων, τα κέντρα logistics και R&D και τις αντιπροσωπείες της μάρκας.

Η Έκθεση περιλαμβάνει επίσης μία επισκόπηση των παγκόσμιων περιβαλλοντικών αποτελεσμάτων της Honda, που έχουν ληφθεί από την ευρύτερη Έκθεση Βιωσιμότητας της Honda για το 2022. Τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν τις συνεχείς προσπάθειες της Honda να μειώσει σημαντικά τα επίπεδα εκπομπών ρύπων της και να βελτιώσει τις διαδικασίες ανακύκλωσης και την ανάπτυξη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας πέραν της Ευρώπης.

HONDA’S HR-V e:HEV OUTPERFORMS RIVAL POWERTRAINS  IN REAL-WORLD TESTING
HONDA’S HR-V e:HEV OUTPERFORMS RIVAL POWERTRAINS IN REAL-WORLD TESTING

Πιο συγκεκριμένα, το 2022 σηματοδότησε την ολοκλήρωση του φιλόδοξου στόχου της Honda να εξηλεκτρίσει ολόκληρη τη σειρά μοντέλων αυτοκινήτων της για την Ευρώπη. Τα πιο πρόσφατα μοντέλα που επωφελούνται από το βραβευμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης e:HEV της Honda περιλαμβάνουν την 11η γενιά του αποκλειστικά υβριδικού Civic, το οποίο γιόρτασε την 50η επέτειό του το 2022, καθώς και το ολοκαίνουργιο Honda HR-V e:HEV

HONDAe
HONDA TECHNOLOGY READY TO SUPPLY FREQUENCY CONTAINMENT RESERVE FOR POWER GRID STABILZATION

Η εταιρεία αποκάλυψε επίσης τρία νέα ηλεκτροκίνητα μοντέλα για την Ευρωπαϊκή αγορά το 2023 που θα αυξήσουν την προσφορά της στον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα των SUV. Οι νέες προσθήκες στην ανταγωνιστική κατηγορία των compact SUV θα είναι το αμιγώς ηλεκτρικό e:Ny1 και το αποκλειστικά υβριδικό ZR-V. Από την άλλη, το ολοκαίνουργιο CR-V θα είναι διαθέσιμο με επιλογές πλήρως υβριδικού e:HEV και plug-in hybrid e:PHEV συστήματος μετάδοσης κίνησης για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Στην Έκθεση, η Honda αναφέρεται στη δέσμευσή της στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής ως κορυφαία προτεραιότητα στις εγκαταστάσεις της. Η εταιρεία έχει μειώσει σημαντικά τις εκπομπές CO2 και τη χρήση ενέργειας στις ευρωπαϊκές δραστηριότητές της, μέσω επενδύσεων σε περισσότερα βιώσιμα υλικά και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σε πολλαπλές εγκαταστάσεις σε όλη την Ευρώπη. Παράλληλα, στην έκθεση αναφέρονται και σωρεία συνεργασιών και επενδύσεων σε διάφορους τομείς.

error: Content is protected !!
Customer Service