Έτοιμη να περάσει τη γραμμή παραγωγής η νέα γενιά του Honda Civic

Έτοιμη να περάσει τη γραμμή παραγωγής η νέα γενιά του Honda Civic
March 18, 2022 By Digital Cars

Συνεχίζοντας μία επιτυχημένη κληρονομιά πενήντα χρόνων, το Civic παραμένει ένα κορυφαίο, πρακτικό αυτοκίνητο, αναβαθμισμένο ποιοτικά και αισθητικά, με ακόμα πιο δυναμικό χαρακτήρα. Πριν από λίγο καιρό, η Honda έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου πεντάθυρου Civic 11ης γενιάς, του κορυφαίου στην κατηγορία hatchback μοντέλου της μάρκας.

Πρόκειται για το νέο Civic e:HEV που θα ακολουθήσει την ίδια τεχνολογική ταυτότητα με τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας του Ιαπωνικού εργοστασίου. Το Civic παραμένει βασικό μοντέλο της Honda στην Ευρώπη και η τελευταία γενιά βασίζεται στα ίδια κορυφαία χαρακτηριστικά που το καθιέρωσαν σε όλο τον κόσμο προσφέροντας την πρακτικότητα, την άνεση και την ελκυστική σχεδίαση που έχουν απογειώσει τη φήμη του.

Το νέο Civic γίνεται τώρα το επόμενο μοντέλο της μάρκας που εφοδιάζεται με το προηγμένο υβριδικό σύστημα e:HEV, το οποίο συνιστά και το μοναδικό διαθέσιμο κινητήριο σύνολο, και εκπληρώνει το στόχο της Honda να εξ ηλεκτρίσει όλα τα Ευρωπαϊκά mainstream μοντέλα της.

Έχοντας ήδη χρησιμοποιηθεί στις τελευταίες γενιές των Jazz e:HEV και Jazz e:HEV Crosstar, το CR-V e:HEV και το νέο HR-V e:HEV, το ευρέως αναγνωρισμένο υβριδικό σύστημα κίνησης θα προσφέρει στους ιδιοκτήτες του νέου Civic το τέλειο μείγμα απολαυστικών επιδόσεων και απόδοσης.

Από το 1972 που πρωτοπαρουσιάστηκε, το Civic έχει τύχει θερμής αποδοχής από τους πελάτες σε όλο τον κόσμο, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 27 εκατομμύρια μονάδες σε όλο τον κόσμο. Το νέο Civic e:HEV προτίθεται να συνεχίσει αυτή την επιτυχία και θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη από το Φθινόπωρο του 2022.

error: Content is protected !!
Customer Service